Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]В БСП са останали изненадани, че съдия Андон Миталов

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgВ БСП са останали изненадани, че съдия Андон Миталов
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Очаквахме Помпео да обяви името на някой от ГЕРБ. Това е унижение за държавата

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

В Българска социалистическа партия са останали сюрпризирани, че арбитър Андон Миталов е българинът със възбрана от Съединени американски щати, чието име бе оповестено от Майк Помпео през вчерашния ден. Това разгласи в предаването " Лице в лице " по БТВ Георги Свиленски от " левицата ".

" Изненадани сме, защото чакахме много по-известна и авторитетна фигура да бъде посочена от американския държавен секретар. В последна сметка евентуално американската страна има данни за този човек, показва него. Приемаме го като оскърбление за страната, като оценка за нашите правоохранителни органи, на нашата правосъдна система. Къде са бил те, че друга страна да ни споделя кой е подкупен. Българските служби не си правят работата. А че в България има корупция от дълго време, в Българска социалистическа партия знаем, даже избор на съмнение бяхме внесли подобен. Очаквахме да е някой от ГЕРБ, тъй като те от 10 години ръководят страната и да разпределят парите ", сподели Свиленски.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР